Ännu en säsong av Karlanders Padel League (KPL) avslutad

Karlanders Padel League (KPL) är en intern padelturnering på Karlanders som sträcker sig under ett halvår och är en utav flera aktiviteter som anordnas på Karlanders.

Ännu en säsong av Karlanders Padel League (KPL) avslutad

Då Karlanders har så underbara medarbetare så umgås man gärna med varandra även på fritiden, och varför inte spela lite padel ihop? KPL har ett deltagande på ca 50% av bolaget och avslutade nyligen den femte säsongen. Vinnarpokalen i den femte säsongen gick till Johan Hansson och Erik Malmström. Andrea Micella fick priset som årets bästa spelare då han har visat en makalös utvecklig under säsongen. Årets Fair play gick till Jens Johansson då han dels har visat gott uppförande på och utanför plan samt aldrig tvekat att hoppat in som reserv när det har behövts.  

 

 

Studiebesök västlänken

28 mars 2024

Vinga Group har haft sin första AW. Vi började med studiebesök på två av västlänkens etapper, E03 & E04 Kvarnberget och Haga. Trafikverket är beställare. Vidare till Draken för presentation om hotellbygget och även bolagen sinsemellan, Karlanders & ViaQ. Avslutade med en god mat och dryck i trevligt sällskap.